Tűzliliom apartman4+2 személyes, 1. emeleti

Férőhelyek: 7 fő (4+2+1 pótágy) Méret: 43m2 Kilátás: Balaton vízparti

Tűzliliom Apartman

Az első emeleti (4+2 személyes) Tűzliliom apartman 2 hálószobát, fürdő-wc-t, nappali-konyhát és kissé fedett teraszt tartalmaz, terasz nélküli területe 43 m2. A terasz kb. 23 m2. A nappaliban kinyitható kanapé-ágyon 2 fő tud aludni, a nappaliból nyíló hálószobákban 2-2 fő elhelyezésére van lehetőség. A nappaliban étkező-asztal 6 székkel, hűtőszekrény, kiegészítő bútorok és síkképernyős TV található. Az amerikai konyhás nappaliból nyílik a fürdőszoba és a terasz. A teraszon 6 karos-szék és asztal. Az apartmanban mosogatógép és mosógép, valamint a terasz fölé kinyitható napernyő is található.

Szolgáltatások

Bogrács és grill sziget Saját strand, parkosított, bekerített, zárt kert
Balatonra néző nappali, saját terasz Balatoni panorámával, asztallal és karos-székekkel. Kerti gyerekjátékok: homokozó, csúszda, hinta, trambulin
Igényesen kialakított fürdőszoba WC-vel, tusolóval, mosdóval, mosógéppel. Folyékony szappanból, wc-papírból kezdőkészletet biztosítunk. Jól felszerelt konyha: hűtőszekrény fagyasztórekesszel, mosogatógép, mikró, kenyérpirító, kávéfőző, vízforraló, evő- és főzőeszközök, mosogatószer.
Kényelmes ágyak, a kanapén is teljes értékű, esetenként habszivacs feltéttel. Párna, paplan, kispárna minden személyre, frissen mosott ágyneműhuzattal (tartalék takaró) Kérés esetén megegyezés szerint kinyitható pótágyat biztosítunk.
Kinyitható ruhaszárító Split klíma
LCD tv, kábel tv-s csatornákkal WiFi
Bababarátok vagyunk, kérésre babaszéket, babafürdőkádat és hálós kiságyat (extra pótágyként) tudunk biztosítani. 6 személyes, fűthető, kültéri Jakuzzi az elérhetőség függvényében a foglaláskor külön bérelhető

Élvezzék a Balaton látványát a szobájukból!

Dohányzóhely a parkban elhelyezett kerti garnitúránál.

Adja le feltételes foglalását!

Az alábbi naptárban megtekintheti a foglaltság aktuális állapotát. A pirossal jelzett időszakok már nem elérhetők. Az egyéb időszakokat feltételesen lefoglalhatja. A foglalások az érdeklődések beérkezésének sorrendjében, a foglaló befizetésével véglegesíthetők. Kérjük, egyszerre egy időszakot foglaljon. A foglaltsági naptár a lefoglalt éjszakákat mutatja. Kérjük, Ön is így adja meg foglalási igényét! 

Naptár betöltése...
- Elérhető
19
- Lefoglalva

Keresztnév*:

Vezetéknév*:

Email*:

Telefon:

Részletek:

További apartmanjaink