Szállásdíj, apartman árak:

 

További időszakos akcióinkról érdeklődjön elérhetőségeink egyikén!

1 vagy 2 éjszaka esetén kérje egyedi ajánlatunkat! Kérjen ajánlatot az Önnek megfelelő időszakokra! A zenei fesztiválok idejére és hosszú hétvégékre egyedi árakat alkalmazunk, kérje ajánlatunkat!

Vírushelyzet infók

Amennyiben az érkezés időpontjában járványhelyzet miatt kijárási tilalom van érvényben, a befizetett teljes összeget visszatérítjük a vendégeinknek.

A Jakuzzi használata az aktuális járványhelyzet függvényében kerül meghatározásra.

A szálláson fokozottan ügyelünk a biztonságos higiéniai körülmények folyamatos fenntartására, a közös területen kézfertőtlenítőt helyeztünk el, az apartmanok takarításánál a fertőtlenítés különös gonddal és virucid szerekkel történik.

Az árak (a teljes szezonban) tartalmazzák az idegenforgalmi adót, a normál használatból fakadó energiaköltségeket, a TV-t, WIFI használatot, konyharuhát, asztalterítőt, ágyneműt, ágynemű huzatot, az apartman kitakarítását, valamint a parkolást apartmanonként egy személygépkocsival a kerítésen belül.

Emellett engedélyezés alatt áll egy 6 fős kültéri fűtött jakuzzi, amely kedvező döntés esetén díjmentesen használható lesz.

Foglaláskor a szállásdíj 30%-a fizetendő banki utalással, ami foglalónak minősül és lemondás esetén nem kerül visszafizetésre. A foglaló kifizetésével a vendég elfogadja „A szállásfoglalás általános szerződési feltételei” dokumentumot. A foglaló kifizetésével a szállás foglalásban visszaigazolt időtartam a vendég számára biztosított. A maradék 70%-ot előlegként legkésőbb 60 naptári nappal a szállás elfoglalása előtt kell banki utalással teljesíteni. Amennyiben írásbeli (email) kérésre sem történik meg a 70% előleg befizetése 60 nappal a foglalás első napja előtt, a foglalást a Szállásadónak jogában áll törölni a foglaló megtartása mellett.

Részletfizetésre lehetőség van, megállapodott fizetési ütemezés mellett.

Készpénzes fizetés is lehetséges.

Lemondási feltételek:

  • A SZÉP Kártyával fizetett összegek nem átruházhatóak, illetve nem kerülnek visszafizetésre
  • 0-30 napon belüli lemondás: a teljes szállásdíj összege (foglaló és előleg) kötbérnek minősül és nem kerül visszafizetésre.
  • 30-60 napon belüli lemondás: amennyiben az adott apartmant a lemondott időszakra értékesíteni tudjuk, a kifizetett szállásdíj (30%+70% mértékig) a lemondott időszak első napját követő 1 éven belül felhasználható, legalább ugyanolyan értékű foglalásnál. Kérjük vendégeinket, hogy korábbi, visszatartott lemondási összeg felhasználási szándékukat a következő foglalásuknál jelezni szíveskedjenek.
  • 60 napon túli (61, 62, 63… nap) lemondás: a foglalón felül befizetett összeget visszautaljuk.
  • Átruházás: a foglalás tetszőleges időpontban átruházható. Lemondás esetén a foglalás, illetve a befizetett összegek átruházhatóak, amennyiben a Szállást igénylő maga helyett ugyanarra az apartmanra és időszakra új Szállást igénylőt állít.

A kaució összege 30.000 Ft/apartman (helyszínen kulcsátadáskor készpénzben fizetendő). A kauciót a kulcs visszaadáskor a szállás sérülésmentessége esetén teljes egészében visszafizetjük.

Az árak változtatásának a jogát fenntartjuk, és a szabad helyek erejéig érvényesek.

A szállásfoglalás általános szerződési feltételei 2021

Imádtunk itt lenni…gyönyörű-lenyűgöző a kilátás,tiszta és rendezett a kert-udvar. A szoba is tiszta,jól felszerelt.
A…

Közzétette: Lukácsné Scsibrán Anita – 2019. augusztus 22., csütörtök